18 apr2014
3
Av morkerstin · 4 · 387 visningar · gillad 0 gånger

Nu är det dax!

jo, nu är en ambulans skickad från Lunds sjukhus för att hämta mig och min tvilling till sjukhuset. Dom har pratat med mig hela kvällen från mitt sjukhus och dom ska skriva en avhandling på hur det gått till och eftersom dom inte förstår så gör dom ingenting. Barnen mår inte bra i magen och ut kommer två stycken. det blir tre till i januari. Min tvilling ska få åka bak med en ambolance förare och berätta vad som hänt under många år nu och jag ska berätta för insidan till chauffören så sjukhuset också får veta vad dom har att vänta sig när jag kommer.

Pappan till barnen kommer efter med bil. nu känns det ryggt att det händer något men jag är orolig för barnen och mig själv för det känns brottom, nu har det gått två år dsedan dom befuktades. längre än så har vi aldrig haft barn i magen och det var när vi var elefanter de va så!

jag får kramp lite här och var i kroppen nu först i benen sedan blev jag stel om magen nu låser sig ryggen så snacka om onaturliga saker i kroppen vad tusan händer med en när man ska föda barn?

kram alla om senast  om en timme är jag på väg !

Kommentarer

Av gabbiie · 10 år sedan ·
5
Herregud..
Av Bananapa · 10 år sedan ·
5
Ska bli väldigt spännande och se vad ambulanspersonalen säger när fu berättar att du varit gravid i två år. Alla vet att man är gravid i 9 månader. Men de kanske ser till så du får hjälp nu
Av gabbiie · 10 år sedan ·
5
Det kanske är till psykakuten du ska? Hört att dom är bra i Lund :) Hoppas du får den hjälp du behöver!
Av morkerstin · 10 år sedan ·
3

jag har varit i psykvården här och dom är passiva. värarna kom men det stannade nu hoppas jag på  att det löser sig dom har förstört för mig förut och vill gottgöra sitt beteénde gemtemot mig. så nu är det nära som betämmer över mig och jag bara förjer med. håller tummarna. kram alla läsare.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar