22 apr2015
5
Av Mujjan · 6 · 575 visningar · gillad 3 gånger

Mycket som hänt

Vi är just nu i Vancouver Canada och hälsar på sambons systers familj och jag fyllde år igår.

Mycket som har hänt sen jag skrev sist. Lily har visst fått dagisplats och ska börja i höst. Sambon är just nu pappaledig men gör dessvärre inte så mycket, de är mest jag som tar hand om Lily men vi turas om om de mesta så de funkar ändå.

Jag har mest troligt fått sommarjobb i sommar och jag verkligen längtar tills jag ska få börja inskolningen :) 

Henrik är för övrigt osäker på vad han känner för mig. Han säger att vår vardag känns tråkig. Han är uttråkad. Att han sen suttit på Tinder och skrivit med tjejer och att hans intresse för mig minskat gör ju inte precis saken bättre. Men han tog bort användaren på Tinder och raderade och avinstallerade appen så de är ju bra. 

Hans sexlust har varit som bortblåst sedan förra sommaren och såhär i efterhand känns de som att jag borde förstått att de var något som inte stämde redan då och jag har sagt många gånger att jag saknar vardagsromantiken! Jag vill ha mer kärlek men de är fortfarande jah som måste ta för mig.. 

Jag känner mig så fruktansvärt olycklig i vårt förhållande, osäkerheten för vad han känner driver mig till olycka. Han säger att han vill vänta och se om de kan bli bättre längre fram men jag tycker de känns som att han gett upp redan.. Det som sårar så mycket är också att han säger att jag är hans soulmate, att vi är menade för varandra och att han är den rätte för mig. Att när vi blev tillsammans sa att vi alltid skulle hålla ihop, att vi inte skulle ge upp och göra slut om de blev jobbiga tider. :/ 

jag har gått ner 30,9kg sen Lily kom december -13 och jag tränar för fulla muggar och han ser mig inte ens, uppmärksammar mig inte ens. De är lite jobbigt. 

Jag orkar inte hur länge som helst. Står inte ut med hur mycket som helst heller. Jag älskar honom och vill vara med honom. Men jah vill inte vara i ett kärlekslöst förhållande! Vill inte vara med någon som inte riktigt vill vara med mig. Jag bara hoppas att de ska bli bättre till sommaren.. :'(

 

här kommer några bilder på Lily :-)

 

 

 

 

Kommentarer

Av Bananapa · 9 år sedan ·
5
Vad ledsen jag blir när jag läser detta. Men tyvärr kommer en vardag och det finns väl inget förhållande som har det toppen jämt eller som går på rosa moln. Tråkigt att han inte ser dig eller börjat snacka med andra tjejer. Men tycker ni ska försöka hitta på något bara ni. Åk iväg en helg om ni har möjlighet och hitta tillbaka till varandra och hitta gnistan och prata, prata och prata. Känner han fortfarande att det inte känns bra eller inte stämmer så kanske ni ska ta och fundera på det. Jag menar inte att ni måste göra slut, men man lever bara engång och då ska man inte gå och vara olycklig. Det som är extra jobbigt är att ni har ett litet barn. Men det är inte shysst mot henne eller er att hålla ihop pga det. Det är jättesvårt och det är lätt att sitta såhär och säga hur ni ska göra. Jag hoppas verkligen han och du hittar tillbaks till varandra , styrkekram
Av HannaA · 9 år sedan ·
5
Åh vad tråkigt att höra om dig och killen! Stor kram till dig.
Av Cissii13 · 9 år sedan ·
7
Men va trist att läsa :-( Som redan skrivits så är det alltid upp- och nedgångar i ett förhållande, finns alltid perioder som man måste kämpa för att komma vidare. Ge och ta - trots att känslorna är jobbiga! Vet många som gått i parterapi och som hittat tillbaks till varann när de fått ökad förståelse för den andras känslor! Man kan även få i parterapi i förebyggande syfte, lära sig lite hur man ska förstå varandra i jobbiga tider. Jag tror även att par som tror sig förstå varandra till 100% kan lära sig nåt nytt av sånt, jag och sambon har pratat om att testa det nån gång även fast vi har det superbra :-) Hoppas det löser sig för er!
Av EleonorC · 9 år sedan ·
5
Skickar styrkekramar<3
Av Trubbel · 9 år sedan ·
4

Hej mujjan det var länge sedan och jag vill vara den första som säger att hoppet inte är ute det sa dom andra också oj då men nu kommer det tipps köp dom för dom fungerar. Om sexet stannat så gör så här. JUcka tillbaka rör höfterna upp och ner mentalt talar du då om vad du vill ha in. Försök kanske du får överdriva lite först innan det kommer automatiskt det är ljud från dig när det är sjönt .Killarna tycker dom får slita när man har sex det är inte rätt.. Säg åt honom att stöna när han kommer det är inte omöjligt du får en mental orgasm mellan varven han njuter för det är det som är viktigt och det är gemensamma rörelser och ljud eller tung anding som hörs.. Prova det och en annan sak. Ta soffan ibland prova köksbänken men ett hett tipps jucka inte som jag gjorde för jag hade ont i rumpan i en vecka. om han är tillräckligt lång. Kryp upp på diskbänken ibland när du bett han hjälpa dig med maten så kan du krama honom med både armar och vira benen runt hans. Det är jättesjönt bara korta stunder men ofta små bekräftelser och verbalt också när ni pratar för det sa bannapa .Prata mycket och det är bra lagom men med sötnos, gullet goding min älskling trollet goaste du. imellan i meningarna först eller sist.Det är bara fantasin som sätter stopp och det gör det på svenska för mig jag har 5 favoriter när jag pratar engelska. hoppas det kommer att bli bättre för er ni har alla chanser att lyckas varma kramar.

Av Mujjan · 8 år sedan ·
5
Glömde totalt bort att logga in här igen efter att jag skrev! Alltså det är galet upp och ner! Vissa dagar är de så mycket bättre och vi har sex och spontan leker om jag säger så och vissa dagar känns de bara konstigt (mest för min del för han säger ingenting). Jah köpte ju biljetter så vi gick och såg Thåström när han spelade i Umeå och vi var nära varandra hela tiden då och de kändes jätte bra. När vi var hos hans syster så på slutet blev de en del sex när Lily hade somnat (mest snabbisar) och vi övernattade på hotell på kvällen när vi hade kommit tillbaka till Sverige och på kvällen blev de inget men tidigt på morgonen lekte vi istället och de kändes väldigt bra. Så jah hoppas ju att detta ska hålla i sig och jag hoppas att de ska bli bättre mellan oss till sommaren när jag jobbar också. De enda jag är jävligt orolig över är att han ska på kvällarna när jah gått upp med Lily för att sova och väntar på honom att han ska sitta på Garaget och hitta tjejerna där och skriva med dom och sedan igen inte uppmärksamma mig och tycka att jag är löjlig när jah blir orolig över det. Även om han bara skriver allmänt med dom så blir jag ledsen för det är sådan tid jag inte får med honom. :/ man ska inte vara orolig över att åka bort en helg att han ska skriva med andra. :/ Men just nu känns de som att vi håller på att komma in i bättre tider.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar