19 sep2016
5
Av Lilla Bus · 0 · 276 visningar · gillad 0 gånger

jag tänker så tanken blöder.

Men nu har jag bestämt vilket liv jag vill leva. Tom och Peter i samma kropp och Jens och jag i denna magen kommer i april. Jesper blir min när vi blir stora. Jesper blir michelles karl fört efter det ska hon ut som jag gjort och göra karlar av män. Jag gjorde dom från pojkar till män och jissa om vi bråkade mycket i många fall. Det blir lättare men inte enkelt för michelle. Hon var en karl i sina tidigare liv och nu ska han som skolat kvinnorna sedan början av människan i den kroppen, så han har gått flera varv det är därför det är mer disiplin på kvinnor än män. Men det blir likt sig när Michelle varit framme. Sedan får hon sin kusin dom har så himla kul ihop så jag undrar var dom kommer bo hoppas i närheten. hennes kusin bor på andra sidan sverige men är inte så bunden till plattsen jag tror Michelle är mer bunden för hon har så fina vänner här. nu får jag sluta med att ändra livet för mina närmaste men så här tror jag iallafall jag får alla på en plats dom kommer älska att vara på.

Jag får en syster som mamma och hon får den hon älskar mest till pappa åt oss och han leker med sina barn och vet alltid vad man ska säga när det är något speciellt han är otrolig på det han vet vad man mår bra av så han är mycket itlligent så som vi är på olika sätt och värre blir det när himlen är färdig med oss för dom kommer fortsätta efter vår födelse att mata in kunskaper.

Jag som är ny i kroppen och förstår på enklast sätt kommer skriva läroböcker tror jag eller om det är förattare som hör mig som gör det som dom gör med musiken jag skriver då pratar jag på insidan när dom sitter vd pianot och skriv

/ Lilla Bus

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar