29 jul2016
5
Av Lilla Bus · 1 · 503 visningar · gillad 0 gånger

jag kommer äntligen hem snart

Det verkar inte bättre än att jag får flytta hem igen. Det är toppenbra. Jag har inte trott på det men nu säger fler att jag får det. Så det ska bli underbart det är så himla fint område jag bodde i. Här vantrivs jag nästan jag kan nog inte gå så långt så jag kan hata stället men personerna som bor här är ju inte kloka på en fläck. tex. en av dom som ska flytta i övermorgon håller loppis på gården idag något han fick för sig att sälja hans grejor för det är dyrt att flytta jovisst komer det många och köper grejer i en trädgård nej nu har jag varit sarkastisk så det räcker men jag blir så trött på idioti.

Det känns att det är rätt beslut jag tagit om barnen och mig själv iallafall så idag kom jag på mig själv att vissla i köket så jag måste vara på gott humör iallafall. Det är altid skönt när man kommer till avslut på något som man jobbat med länge och jag har hållit på i 2.5 år med detta om barnen och min framtid. Nu känns det som det är det bästa beslutet både för mig och min dotter och så ryktas det om att jag får Tom som tvilling istället och att Peter blir min kusin det sa han för jättemånga år sedan det minns jag och han brukar aldrig ha fel. så nu blir det  Peter jag ska bo med och få älska vi har pratat lite då och då i tre år nu. Tom bodde i samma kropp från det ljuset var skapat till för 40 000 år sedan då jag skulle skola alla killar att bli män om jag hade hunnit med två varv hade jag gjort karlar av dom men det hanns inte med.

Jag har tagit skott ifrån mina palmer och dom växer som tusan det är jätteroligt med att driva växter från frö så nästa liv när jag bor på landet ska jag nog ha växthus Tom är ju trädgårdsmästare också så det kan vi få som små redan.

Det ser jag fram emot denna tiden med lite grann men det är tungt att börja om men det är det jag väntat på i många år nu. den 17 augusti blir jag fri att göra som jag vill, det är överenskommet sedan jag var barn och planerade med hitler. min dotters pappa han är borta för gott nu. han åt upp sig själv med dåliga saker jag gått igenom det slår tillbaka direkt.

Trevlig helg.

 

 

Kommentarer

Av Lilla Bus · 7 år sedan ·
5

En rättelse av det jag skrivit !

Det blir inte Tom och jag utan Peter och jag blir det som vi sa från början. Tom får min lägenhet så tar han med sig Nicole. Så blir vi tvillingar till nästa liv. För vi är mer lika för han har bott i mig så mycket. Jag tycke det var lika bra att skriva det direkt än ändra allt i morgon så håller jag på i bloggen tidgare innan Peter pratade med mig.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar