28 jul2016
5
Av Lilla Bus · 0 · 389 visningar · gillad 0 gånger

Jag har kommit överens med min Peter nu.

I natt har vi pratat hela natten och kommit fram till att låta mig dö är fel. Det är mamma som ska bo i min kropp sedan och vänta   fem år på att kunskaperna ska vara kompletta så måste jag vara tyst dom fyra första åren om jag föder nu. Så vi gör så här i stället: Barnen får ligga fem år till och få alla kunskaper plus intelligens kraften som jag skickade till solen när jag var liten. hon ska uppdatera min kropp i magen för jag blir flickan och mamma och jag som delat oss får min kropp. det är ganska fantastiskt hur man fungerar igentligen för när jag skrivit ner allting på bloggen tog jag på mig skorna och power walk ade i en halvtimme utan större bekymmer lite andfådd och ont i svanken men det var mer stel jag var där så det gick jättebra.

Men om man ska till och bli liten så sket jag ju i kroppen men nu så blir det att ta hand om sig ordentligt det ska jag göra. Sedan har det gått 10 år pluss ett som kom till för jag opererades ett år för tidigt för det skulle stämma med all synsk förmåga så jag har kört i 11.7månader nu så nu är det tre veckor kvar sedan är jag fri att göra som jag vill. jag gav världen 10 år av mitt liv för att får den att inte gå under och få väck dom värsta.

En andledning till att jag inte behöver föda när man ska är för moder jord har tagit bort all hcg hormon i min kropp, och det gör att man föder när man ska. Hon har gjort enäggstvillingar i två kön också, så vad hon klarar av vågar jag inte drömma om.Det var min dotter som ville det och frågade om det gick                   "vi kan ju alltid prova " sa mor till henne. Och dom hade inga kön alls från början utan var helt släta, sedan när det visade sig vilka hormoner som var tydligast fick dom ett kön därefter.

Det var mycket som man inte hör till vardags men det gör det inte mindre sant bara mig att verka mer annorlunda i mina kunskaper men det är för jag levt längst av alla jag har ett annat sätt att se på världen om det blir nödvändigt och det har det varit dessa år så jag ska bli lite mer vanlig bara jag får träffa dom jag älskar någon gång. i augusti kommer det bli så senast. annars vet jag inte vad jag gör. inga fler sådana tankar och jag får panik för det har tagit hårt på mig det här jag har inte träffat min dotter sedan hon var 7 år nu är hon 16 år. ett stort hål efter henne är det. men det kan läka när vi får ses.

Jag har fått in ett foster till som ska ge utslag på stickan så man blir trodd. då fungerar det med denna synnerligen udda graviditet men det var mycket många som ville att jag skulle bryta naturlagarna för det ansåg man var det intelligentaste vi har så jag skulle knäcka det så nu säger alla att jag inte är gravid fast det syns tydligt. dom vill väl inte kännas vid att jag är så smart att jag lyckades med detta konststycke.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar