30 jun2016
5
Av Lilla Bus · 0 · 424 visningar · gillad 0 gånger

Jag får spader på min säng och mig själv

Jag börjar fundera om det finns gräshoppor eller fladdermöss i min sängmadrass för jag kan inte stanna där mer än några minuter. I kväll var jag jättetrött och ville bara sova och bäddade ner mig så sjönt och nästan på en gång så vill jag ur bingen. Jag provade sitta  fotöljen med för den brukar jag sova i på dagarna ibrand den är jätteskön. Så nu sitter jag här och skriver för andra gången för jag mitt nöt skulle ha tag på en medlems namn för LindaMaria har berättat att det finns ett känt syndrom att man inte ligger sjönt i sängen och nu har jag ju två dessutom som trängs det var någon nerv som kunde ligga i kläm och upp på det har jag restleggs. så nu när jag skriver för andra gången har tröttheten lagt sig och jag förväntar mig en natt vaken igen.

Jag var hos diabetes sjuksköterskan idag och jag har diagnosen diabetes typ2. Men det beskymrar mig inte så mycket byta ut sockret till socker fritt sådant fungerar lika bra finns ju i strö också så det har jag inhandlat och mer grönsaker och mindre potatis och ris. + motion då förståss men det är ju något vi alla behöver så mina vanor ändras inte något mer än sockret är ett annat som är lika sött så jag tar tabletter till måltiden två gånger dagligen.

Lite typiskt bara här har jag haft epilepsi ett helt liv och för 10 år sedan opererades den bort så kom det här istället. nåja det kunde vara mycket värre sjukdom denna är ju bara det att man tvingas till sunt levene. ha det bra alla här inne.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar