06 apr2014
5
Av MadameDeNoir · 13 · 1071 visningar · gillad 0 gånger

Imorgon föder jag.. (bilder)

Söndag 6 April 2014, v.38 (37+1)

Jag kan knappt tro det när jag säger det. Jag ska föda barn imorgon. Jag ska sluta vara gravid imorgon. Jag ska få en bebis imorgon..<3 Jag ska få träffa Thor..<3
Jag ska få se hans ansikte, känna värmen från hans hud.
Jag ska få höra mitt eget barns röst för allra första gången, och se in i hans ögon som jag tror är lika isande blå som hans fars.
Jag ska bli mamma imorgon.
Efter den långa kampen till plusset, genom blod. svett och en jävla massa tårar har jag nu tagit mig till den ultimata mållinjen, jag ska bli Mamma imorgon <3
Tack till alla er som varit med mig hela den här resan, som stöttat mig när jag varit ledsen, som hjälpt mig när jag undrat och som gladdes med mig när jag äntligen plussade och fick behålla min son <3 Utan Er hjälp så hade jag inte orkat med allt det här, utan Er så hade jag inte orkat kämpa vidare.
I förrgår hann jag även med en gravid-fotografering (bilderna nedan) <3!! 
Så glad att jag gjorde det trots att jag egentligen inte orkade, men det är så värt det sen <3

Idag ska hela lägenheten städas ordentligt (även det trots att jag inte orkar egentligen), när vi kommer hem med Thor så vill jag ha det rent och fint! Och Robin ska iväg och städa ur vårat hus som vi äntligen fått uthyrt så jag är så illa tvungen att städa här hemma själv till stor del. Men men, det finns ett badkar så jag slänger mig i ett varmt bad ikväll när foglossningen är på topp :P

Åh jag börjar faktiskt bli lite nervös.. Dels för att jag imorgon kommer uppleva en smärta som vetenskapen inte ens kan förklara hur man kan överleva, och sen för att bli mamma. Jag är livrädd inför mammalivet. Jag är alltid rädd inför stora omställningar, och detta är den största någonsin. Och så har jag ett annat problem, på grund av tidigare psykisk misshandel så skäms jag fruktansvärt mycket när jag gör något fel, eller måste göra något jag inte kan sen förut, och jag har aldrig tagit hand om ett spädbarn 24/7. Robin har mycket mer erfarenhet än mig när det kommer till spädbarn, så hitiills när vi tagit hand om andras barn har jag skämts inför honom när det är nåt jag inte vet hur man gör, och jag undviker gärna att göra det jag inte kan. Jag vill inte prova på nya saker för jag är rädd att jag ska göra fel när han ser. Så ja jag är jätterädd för att bli mamma och ta hand om ett barn dygnet runt när jag aldrig ens bytt en blöja, och han kan byta blöjor, klä på och av, mata med nappflaska, trösta gråtande barn, vet exakt hur man ska hålla dom i olika situationer osv. Här står jag och kan ingenting och skäms när jag gör fel. Det känns ju bra. Eller inte. Blir nog att Youtube:a 7 miljoner videos om blöjbyte och bebis-bad idag när han inte är hemma.. Och sen får jag helt enkelt svälja min stolthet. Han vet att jag har det här problemet och vi har redan jobbat på det ett bra tag, och han är jätteduktig på att hantera mig på rätt sätt, så det ska nog gå bra till slut.
Nåväl, vi får se om jag skriver mer ikväll, annars vet ni vart jag är imorgon <3 
Nu har jag sysslor att sköta! 
Tack för allt <3
 

 

Kommentarer

Av Liinda85 · 9 år sedan ·
5

Åhh vad spännande:) Lycka till imorgon nu då:)

Av MadameDeNoir · 9 år sedan ·
5

Tack <3

Av memme85 · 9 år sedan ·
4
Stort lycka till!!
Av josefin91 · 9 år sedan ·
5

Vad fin du är!! Lycka till imorgon :) det häftiga med att bli mamma är att sekunden man ser sitt barn så vet man bara, man vet hur man byter blöja, hur man tar dom till bröstet, hur man klär på dom osv.  jag hade också noll erfarenhet av bebisar, men jag bara visste, våran kropp är otroligt häftig på det viset :)

Av HES · 9 år sedan ·
5

Vilka vackra bilder, lycka till nu!!

Av EleonorC · 9 år sedan ·
5
Fina bilder :) lycka till imorgon :) det är magiskt när man får möta sin lilla :). Du kommer vara en helt enastående mor till ditt barn :) som någon annan skrev allt faller bara på plats :).
Av chrissy16 · 9 år sedan ·
5

Fina bilder, lycka till nu :)

Av chriztall · 9 år sedan ·
3
Vad fint du skriver! Önskar dig er all lycka, det kommer gå bra och modersinstinkterna kommer av sig själv naturligt :) kramar
Av MadameDeNoir · 9 år sedan ·
5

Tack alla <3 :')

Av m@lin · 9 år sedan ·
5

Lycka till imorgon, det kommer att gå superbra! Var inte så orolig över  förlossningen, försök behålla lugnet och tänk på din bebis under värkarna så ska du se att  du fixar det galant! :)

Och ta all hjälp du kan när ni ligger inne på BB. Vi fick så himla mkt bra hjälp där gällande allt som hade med bebisen att göra. Vi kände oss verkligen trygga med att lämna sjukhuset sen med vår lilla :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar