Inloggade medlemmar: 266 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

nilamis
20 jun2012
Av nilamis · 5 · 433 visningar · gillad 1 gånger

Gravid igen!!

Jag har varit sjuk och hängig ganska länge nu, har haft en väldigt långvarig förkylning så jag har inte tänkt att det är något. Jag har dock inte haft mens sedan min förlossning som nu var ungevär 5½ månad sedan. Jag köpte ett graviditetstest idag för att kika och så fort jag kissat på stickan så visade sig ett tydligt streck - jag är gravid! Jag och sambon är chockad men glada. Hur ska det här gå?

Jag var tvungen att ta ett till test nu ikväll bara för att. Ett streck visade sig på en gång igen. Herregud!

Kommentarer

Av juliet · 5 år sedan ·
juliet

en del gör det på en gång så det är klart. mina syskon och jag är födda 66 67 68.och det gick det också

Av minbaby · 5 år sedan ·
MinBaby

grattis =) själv sitter jag och undrar lite vart mensen är.... 4 dagar sen men har inte testat ännu.. tror och hoppas lite att den kommer då vi tänkte försöka skaffa syskon efter sommaren först!

Av love-child · 5 år sedan ·
love-child
Ha ha. Detsamma hände mig. Dock hade min lille hunnit bli 6-7 mån. Hade pratat om en till men då vi inte har haft så lätt för att få till det så tänkte vi att vi kör utan skydd. Med de andra har det tagit minst 2 år innan det tagit sig så vi tänkte inte något mer på det. Har inte varit överdrivet aktiva heller då jag varit sååå trött. Min minste har svårt att komma till ro på natten å vaknar å gnyr minst en gg i timman. :(. Så har han hållt på sedan han va ca 3 mån. I alla fall. Fick en liten blödning å då slog det mig att min mens hade varit borta ett tag. Min väninna skämtade å sa att jag va på tjocken. Då det bara kom lite blod i trosan å sedan va det borta så tog jag ett test dagen efter å jo visst va jag gravid. Vilken chock men ändå jätte roligt. Vi kommer i alla fall å vara sysselsatta å säkert väldigt trötta ett tag. Jag går in i v 18 i morgon. Tänk vad tiden går fort. Stort grattis till er i alla fall. :) Kram
Av Christel.M · 5 år sedan ·
Christel.M

Vår fis är med 5 1/2 månad (född sista december) och vi ha kört oskyddat sen han föddes, vi få se när de kommer en till, men vi vill ha två och gärna tätt:)
Lycka till:)

Av varginnan · 5 år sedan ·
varginnan

grattis! Ville bara säga att jag som har en del barn hadde gärna kört vissa lite tätare än vad det blev ,,,mina "bästa"åldersskillnad på täta barn som verkligen har umgåts och lekt bra är det 1 år och 3 månader emellan (,de är i dag 15 och 16 år gamla) de som bråkats mest är det 2 år 10 mån ellen eller dem som det är 4 år emellan . så jag är jätte glad att min bebbe i magen kommer att vara drygt 1 år 4 mån till närmsta brodern!!

lycka till!!

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar