16 mar2016
4
Av Liiaaa90 · 2 · 388 visningar · gillad 1 gånger

Göteborg.

Igår var vi i Göteborg på drottning silvias barn & ungdomssjukhus med lillfisen. Vi hade tid 11.20 och eftersom vi bor ca 30 mil ifrån och ville vara där i god tid åkte vi hemifrån 5.30.. La oss runt 00 och upp 04.. Lagom trött.. Hursom.. Vi träffade läkaren 11.25 och var klara 11.30. Hon klämde i 30sek och förklarade sen resterande 4,5min, det blir operation när han är 1-1,5år. Kul att behöva åka så långt med en sån liten för lite kläm och känn.. Kunde de inte gjort det i Karlstad?( 6mil bort).. Fast samtidigt så åker jag naturligtvis jorden runt för att lillfisen ska må bra och frisk! :) Vi väckte han 04.45 och han vaknade med världens leende som alltid, och han var hur nöjd och glad som helst hela resan, även när hon klämde på han.. Han är så duktig! :) Sammanfattning = En tidig morgon, lång resa.. En väldig snabb sjukhusvistelse, William ska operera ner hans testiklar, han var nöjd och glad under dagen. Jag har världens bästa son och är såå stolt över honom! ❤

Kommentarer

Av there · 8 år sedan ·
2

vilken tuff dag för er men det lät som det ordnade till sig dom riktigt skikliga behöver ofta inte mcket för att göra en bedömmning så enl. mig var resan värd det.

Av Liiaaa90 · 8 år sedan ·
4
Självklart var det värt att resa, vill det bästa för mitt barn och gör och kommer alltid att göra det bästa för honom också :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar