23 jul2014
5
Av Mujjan · 3 · 440 visningar · gillad 1 gånger

fy fan vad jag är bra!

Jag har börjat göra såå mycket mer här hemma och i allmänhet!

Jag städar (mer än jag någonsin gjort i detta huset) jag diskar och lagar mat och och hinner till och med träna lite och gå promenader och idag var andra dagen i år som jag badat (simmar flera längder som) och jag känner mig så otroligt jävla stolt över mig själv. :) Mår så otroligt mycket bättre än vad jag gjorde förut känner jag också. :)

Försöker ju så gott det går att köra något sånär på LCHF nu, jag äter inte kolhydrater eller bröd. Jag har skaffat en användare på matdagboken.se där jag skriver dag för dag allt jag ätit och all min motion och idag har jag tex kvar 1292 kalorier kvar att inta ^^ Det blir typ så varje dag nu som jag använt matdagboken.

Nu när jag tänker efter så har jag tex inte känt mig nå småsugen på något idag och inte igår heller för den delen. :) Enda "nackdelen" är att jag känner mig lite extra känslig mot saker och ting men de går över :)

Så kan bara säga fy fän vad jag är bra! :D

 

Kommentarer

Av Bananapa · 9 år sedan ·
5
Grymt!!
Av pygmepuff · 9 år sedan ·
5

skönt att du mår bra :) Inkörningstiden på lchf är ju tuff. För mig var det som att sluta med heroin typ, så sockerberoende var jag. Sen när väl illamående, huvudvärk och abstinens försvann så blev jag världens gladaste människa (och pigg som satan)
 :)

Söt tjej du har :)

Av Mujjan · 9 år sedan ·
5

Jo jag känner ju de också lite sådär att en otrolig huvudvärk får jag, men annars känns de så otroligt bra faktiskt :)

Tack. :)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar