23 jul2016
5
Av Lilla Bus · 0 · 406 visningar · gillad 0 gånger

En dag närmare målet!

 Nu så börjar det pirra ordentligt, jag är lika trött idag som igår men det närmar sig. Jag tror dom kommer veckan som kommer, det har min gamla gubbe har nämt lite om det så han tror på det då gör jag det med.

.det känns som jag väger 300 kg idag är så tung i kroppen men det får gå det är bara dagar nu som det gäller iockförsig så är jag öerviktig också, men jag vet man går ner fort efter en graviditet. Förra gången sov jag och gick ner i vikt det tänker jag inte göra denna gång jag ska ut och skaffa mig kondis så man orkar mer för nu är det tungt. Bara trappan får mig att flåsa så det är under all kritik.

Jag var vid tandläkaren igår för jag får mat som fastnar mellan två lagade tänder men det går inte att få bort så han borrade upp mellanrummet lite men nu fastnar det ännu mer kunde han inte göra färdigt det på en gång ibland blir jag så trött på människor. Det förstår han nog för han sa om det inte fungeras så skulle jag ringa, Så tjatigt.

ikväll blir det stuvad pasta med köttbullar, det ska bli jättegott för nu är jag hungrig. Hoppas det blir en tidig kväll i kväll för igår natt var jag uppe till 4 och mådde inte så bra och idag har jag spytt så det visar att jag är nära det okuperar min tanke ganska mycket det som väntar men jag kommer bli så lycklig i min nya familj så jag ser fram emot det verkligen dom sista åren har varit prövande men jag har överlevt.

Det är som igår finns inte idag lever jag i nuet och framtiden är spännande. Jag hade kunnat glädjas mer om jag vore med mina kära det är jag inte ännu. Dom väntar på att barnen kommer. Det är mycket som lossnar nästa vecka och jag ska få träffa min dotter på fredag sa hon till mig idag jag längtar mig tokig efter henne. så det blir straxt innan jag åker från bb.

Det var allt för nu, hörs i morgon. Kram

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar