16 apr2015
4
Av Trubbel · 4 · 490 visningar · gillad 0 gånger

det största som kan hända har skett!

Jag tänkte göra reklam för min blogg för min dotter michelle har skrivit i den via sin hemsida det är viktiga saker som gäller alla hennes pappa har fixat med datorn tror jag. theresebridell.blogspot.se

Kommentarer

Av Bananapa · 9 år sedan ·
5
Jag är bara nyfiken, vad hände med alla tvillingar som du väntade för ett tag sen, för det måste ju vara du som är tillbaks fast du bytt namn. Blev det inga barn?
Av Trubbel · 9 år sedan ·
4

hej! två av barnen som fanns i magen då finns fortfarade kvar för det var gudarna som fanns i michelle som bor i dom nu är dom hos gumman för det är så tråkigt i magen dom blev i en annan dimetion av jesus insida jörgen han bytte dimmention när min tvilling gick bort sig i en  då andvände han min kropp så dom har inte synts på ultraljud med jag tror dom manipulerade bilden för jag såg kropparna på storbildskärmen men inte huvudena men det är möjligt att nederdelen av magen var i en annan dimmention vad vet jag dom andra barnen har flyttas av liv till andra magar. Nu har två nya barn tagit platts längst ner. Michelles pappa sa för tio år sedan att jag skulle föda fyrlingar, han är synsk. så dom stora kommer med dom nya i december. ikväll spydde jag för peter min man från tidens början bytte dimmention i kväll sa han .jag spydde som en gris men det smakade inte illa som det gjorde när jörgen bytte dimmetion på magen.

Av lyckligmamma92 · 9 år sedan ·
5
HAHAHHAHAHAHAHAHA fyfan jag dör
Av Trubbel · 9 år sedan ·
4

du är redan död i anden och det är elakt och mycket dum kommentar ifrån dig helt meningslös. Elak får du vara någon annan stans jag är inte värd det.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar