03 feb2014
5
Av jenny88 · 3 · 414 visningar · gillad 0 gånger

Även om det inte hjälper

Så sitter jag här med en uppdelad färsk annanas ;) det är gott iaf! Idag har jag vart på vårdcentralen och fått hostmedicin så ja förhoppningsvis får sova något! Hostan har bara blivit värre å värre, imorse efter en färjävlig natt med halsont och hosta såntröttnade jag! Ja menar känns som ja behöver få sova något på nätterna när grabben kan tänkas titta ut när som! Hade för högt med vita blodkroppar och högt blodtryck men det tror de ju beror på att jag är sjuk iaf! Ska dit på torsdag igen!  Elvira är ju i vanlig ordning sjuk hon också så det blir lite spring på nätterna :( men kan va skönt att få sova därimellan :) sa verkligen denna gången att ja inte skulle bli bitter om ja gick över och bara ta det lugnt men här sitter man och har testat det mesta ;)

Kommentarer

Av Bananapa · 10 år sedan ·
5
Krävs väldigt mycket ananas om de ska sätta igång ;) men de är ju gott så ät du! Hoppas de sätts igång snart. Har du fått tid för igångsättning?
Av jenny88 · 10 år sedan ·
5
Tror inte på det alls så ;) men som sagt gott dock får ja så ont i munnen :/ nej jag ska ringa in till förlossningen på söndag och få komma in på undersökning då! I v 42+0 alltså :) dotterns förlossning startade ju på bf +13 å hon va ute bf+14 så kanske han med bestämmer sig innan :)
Av dagsigen · 10 år sedan ·
4
Jag åt MASSOR med ananas när jag gått över med min flicka... Funkade inte och jag fick massor med blåsor i munnen.. :( men jag förstår dig, man behöver något att sysselsätta sig med på slutet och varför då inte göra något som KAN få igång förlossningen.. ;)

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar