02 dec2015
3
Av juliet · 0 · 405 visningar · gillad 1 gånger

226 ggr. man blir nojig!

Jag hade inga som helst beskymmer med magen när jag väntade min första bara höfterna och det ordentligt. men nu för en stund sedan och nu igen knep det till något så väldit och direkt är man där och tänker är det förvärkar och blir lite glad. jaha så var et ett redigt toabesök som väntades nu ett till snart tillbaka....

Jag säger då det mitt i natta och här sitter jag och skriver ingen dålig sysselsättning men det är trist att vara ensam men det kommer ett slut på det med för ni kanske har hört på radion någon gång när nila skriver för han är ängslig om framtiden "don´t worry cilde heven got a plan for you" det sa jag till honom att låta gud berätta den texten för alla förutom det sista versen där han skriver hur han träffade mig som liten.

jag lutade mig bakåt i stolen en stund för fötterna klämmer revbenen ibland och jag kände sådan harmoni det var sjönt sådana känslor är jag ovan vid men det blir bättre när helvetesresan är över dagarna som kommer, nu så jag är mycket nyfiken få vad som kommer att hända.

Någon på fazebook sa till mig att fråga djupet i mig och nu när jag har en själ ska jag göra det. Nu har jag gjort det och min karl kommer i morgon är det sagt, då följer jag med honom hem.Undrar hur det blir med mn tjeja som jag saknar så mycket hon vll nog gå skolan klart här i halmstad mend då ska vi iallafall ha telefonkontakt inte ens det fick vi av hennes pappa.de sket jag i jag har ringt och skrivit ändå.Det ska finnas gränser på hur mycket lidande man ska ta emot.

vecka 29 alltså jag säger den veckan som står inte plussdagarna för det är ju bonus till veckan som man inte ligger före det tar en himla tid ändå nu ska vi inte räkna mig alltså jag har inte gått ner på botten av mig själv och sagt jag är gravid för at inte längta ihjäl mig kanske därför en del inte tror mig eller så säger dom så för alla vet innom sig att jag ska föda naturligt och vänta ut dom jag vet faktiskt inte orsaken till deras knäppa saker som komer.nä nu tjejer nu blr det en fika och vila ryggen det där med 5 min i timmen blir ju inte jag slarvar med det fy mig.

/ Juliet

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar