26 nov2015
3
Av juliet · 0 · 369 visningar · gillad 2 gånger

222gången. kaus av den guds nåde

Ja vad säger man efter en sådan är dag?   Nu när jag avslöjat mig är jag psykotisk dygnet runt och det har jag blivit varge liv som jag ska hitta kärleken Peter. svartsjuka avudsjuka och vadslagningar så det är en tävling bland dom som inte tycker jag ska ha det tillräckligt bra.

Det kommer bli ändring på det när ja får en ny kropp för michelles pappa gick in i medvetandet på mig som litet barn och synskt brände in skit att tro på så jorden inte fungerar som den ska. han dog nu vill han att alla ska göra det.

Det är han som dödat alla er mellan liven så ni börjat om utan att veta om ert tidigare liv. Det är slut med det nu.för om man vet men ska komma tillbaka så tar man nog hand om laneten lite bättre.

idag har jag kastats runt i vad somär rätt och fel att göra men eftersom mitt medvetande är sjukt så tror jag ju stenhårt på det för det är som jag sagt det till mig själv.

Sönt att det ordnar upp sig tillslut ingenting kan ändra det men den här rean gör vi varge liv med mig nu får ni veta hur jobbiga människor är också varför motarbeta kärlekjo det ligger i eran grund för det var ljusår ni var ensamma och vi som levt så länge hade känslor och kärlek det hade inte ni då än precis som vi inte hade det från början.

jag ringde till ock med förlossningen idag för jag ska ta ut barnen och bli lten tror jag blir bäst ska se syrran på teatern först den 8 onde.sedan stannar jag antingen hos Peter eller så blir vi barn få höra vad dom säger om det men min kropp är slut nu.

/ Juliet

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar