25 nov2015
3
Av juliet · 0 · 327 visningar · gillad 3 gånger

221gången med dagboken. En ovanlig dag

Det kan vi skriva upp. Det är som lugnet lägrat sig i kroppen på en tidigare sökande rastlös frustrerad sökare efter sanningen. Jag hittade den!! jippie Det kommer bli magiskt, mitt lidande kommer få en belöning och jag kan nästan röra vid det.

Jag har haft en stark ovilja att vara ensam idag tycker det är onaturligt och det går emot allt vad jag står för så jag kan inte vara mig själv ännu men en ny jag är på väg att blomma upp.

Den långsamma blomman har shiley clamp och jag skrivit tillsammans, Jag var och såg henne live i sommras och jag var rörd till tårar. samtidigt visste jag att jag tdigt bestämt mig för att överleva i dom djupaste vatten ska jag finna dig är en fras som jag skrivit på den skivan och det var så jag drunknade mer reste mig om och om igen.

N står jag här mitt i livet och ska börja om med familj och älsklingar omkring mig systarna jag inte fått växa upp med samlas utanför stan och vi ska ta igen svunnen tid med dom lovorden slutar denna dagbok för idag hoppas ni har det bättre än jag.

/ Juliet

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer till detta inlägg.

Du måste vara inloggad för att skriva en kommentar